LJepota

12 Savršenih frizura za žene svih dobi

Autor:  | 

Strpljivo puštamo kosu da izraste do željene dužine i onda odjednom poželimo promjenu i ošišamo se na kratko

Par dana nam se sviđa i ponovno kreće parodija oko vremena, kad će opet narasti. Ovo je situacija koja je većini žena itekako poznata.

Danas će Zdrava i Sretna konačno skršiti ovaj začarani krug. Slike u nastavku dokazuje da kratke frizure izgledaju sjajno u bilo kojoj dobi!

U dvadesetima

U dvadesetim godinama, pravo je vrijeme za eksperimentiranje s frizurama i za traženje svog neponovljivog stila. Asimetrične frizure, neobične boje za kosu, obrijane strane, duga ili kratka kosa, izbor je zaista neograničen.

 

U tridesetima   Frizure za 30-godišnjakinje bi trebale biti jednostavne za stil i njegu što je više moguće. U ovoj dobi, bolje je izbjegavati jake boje. Žene s nježnim crtama lica bi se mogle odlučiti za kratke dječačke frizure. Dok dame s puno kose će profitirati i uvijek elegantno izgledati s dugom ravnom frizurom. Stilisti savjetuju mijenjanje frizura, ali bez drastičnih promjena zbog cjelokupnog izgleda.  

 

 
U četrdesetima

Iza četrdesete godine obično se pokušava izgledati mlađe. Da bi to bilo moguće, odabir odgovarajuće frizure prema obliku lica je presudno, te se ne bi trebalo odlučiti za frizure koje zahtijevaju minimalan stajling. Složene kreacije mogu dodati nekoliko neželjenih godina ženinom izgledu. Izbjegavajte stroge ravne linije. Najbolja opcija bi bila frizure s blagom dozom ležernosti, koja pomaže da se poveća volumen.

 

U pedesetima Stilisti preporučuju strožije, pravilnije i jasne frizure, nakon 50 godina, kao i vrlo duge ili vrlo kratke frizure. Izbjegavajte jednobojno bojanje: bolje je koristiti nekoliko različitih nijansi. Kosu srednje duljine, treba oblikovati u svjetlosne valove, dok bi kratke frizure trebale imati volumen i dašak namjerne neurednost.  

 

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...