Budi sretna

Ponekad ne završimo s osobom koju volimo, jer život ima druge planove za nas

Autor:  | 

Jako se trudim razumjeti činjenicu da nam životi idu u suprotnim smjerovima. Naši načini života su drugačiji, ti biraš jedan put, a ja drugi. Oboje smo znali da trebamo živjeti svoje snove, ali živimo ih odvojeno i to je nekad teško za prihvatiti.
Teško je prihvatiti, jer želiš da postoji način da to funkcionira, ali ljubav nije dovoljan čimbenik.
Ponekad želim da ne želimo različite stvari. Želim da živimo normalne živote, da se skrasimo zajedno, ali to nije tako. Nijedno od nas ne želi kuću u predgrađu s bijelom ogradom i 2 djece.
Odlučili smo slijediti svoje strasti, svrhu i istinu. I to je u redu.

Ponekad ne završimo s osobom koju volimo, jer život ima druge planove za nas, čak i ako ih sad ne vidimo.
Možda ćemo oboje upoznati nekog drugačijeg, nekog tko će nas voljeti na drugačiji način. Možda ćemo oboje biti sretniji živeći svoje snove umjesto da se nas dvoje skrasimo. To bi bilo nešto što nijedno od nas ne želi. Kad bismo odabrali ljubav, a ne naše strasti, završili bismo nesretni.

Možda ćemo odabrati slijediti svoje snove i opet se jednom sresti, to je jedino čemu se sad mogu nadati. Nadam se da ovo nije kraj naše priče, ali ako je, moram prihvatiti i biti zahvalna što sam te imala priliku voljeti.
Nadam se da ćemo završiti zajedno, ali život nije film. U životu stvari ne završe uvijek kako želimo, ponekad nema sretnog završetka i ne udaš se uvijek za osobu koju istinski voliš jer se osjećaji mijenjaju.
Teško je prihvatiti, ali postoji više toga od ljubavi. Ponekad ljubav nije dovoljna, jer srce ne može podnijeti uspone i padove.

Ne znači da naše uspomene ne vrijede ili da je naša ljubav manje vrijedna. Ponekad treba cijeniti vrijeme koje imaš i ljubav koju si dijelio s nekim- suze i smijeh, bar si doživio nešto takvo. Ponekad je najveća žrtva u ljubavi pustiti jedno drugo i u tome nema ništa pogrešno. To nije sebično- ostati u takvoj vezi bi bilo sebično. Pustiti jedno drugome da živi svoje snove- to je nesebično.

Ponekad ne završimo s osobom koju volimo, jer život ima druge planove za nas, a bolje je da smo voljeli i izgubili, nego da uopće nismo voljeli.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...