Lekcije iz života

Nerealna očekivanja koje muškarci imaju o ženama

Autor:  | 

Dečki. Mi vas jako volimo, ali neka vaša očekivanja su apsurdna ili čak zločesta. Mi smo samo ljudska bića i ako prestanete očekivati idućih 8 stvari od nas, naša će veza poprimiti novu razinu kvalitete!

1. Ne možemo izgledati seksi ako nam ne date vremena da se uredimo.

Čak i kada izgledamo opušteno – krema, maskara, bronzer itd. Nemoj zanovijetati nego sjedi i pričekaj da završim s uređivanjem.

2. Ne možemo istovremeno biti mršave i s oblinama.

Vi želite savršeno žensko tijelo kakvo nema 99% žena. A preostalih 1% neće biti s vama ako niste Ryan Gosling, Cristiano Ronaldo ili netko jako seksi.

3. Nećemo prestati viđati druge ljude ako nismo u službenoj vezi.

Dečki misle da je u redu švrljati dok s djevojkom nešto imaju, ali ona ne smije. Dok se ne izjasniš, opcije ću držati otvorene!

4. Nećemo prestati imati muške prijatelje.

Zajedno smo i volimo se, ali i dalje imam prijatelje koji su u mom životu puno duže nego ti. Pomiri se s tim jer je to prirodno.

5. Ne čitamo vaše misli.

Znamo da ne iskazujete osjećaje, ali vidimo da nešto nije u redu. Samo nam recite kakav problem imate, cijenile bismo to.

6. Ne možemo vam istovremeno reći više o nečemu i manje.

Ne želite da budemo dosadne sa stalnim porukama, ali mislite da nismo zagrijane ako vam se ne javljamo. Pomozite nam da nađemo sredinu.

7. Rijetko pravimo iznimke u pravilima kad ste vi u pitanju.

Većina djevojaka ima pravila (npr. nema ljubljenja na prvom spoju) i svaka od nas ih se uglavnom drži.  Ako smatram da si vrijedan, napravit ću iznimku.

8. Ne možemo biti opuštene i emotivne istovremeno.

Ponekad nam odgovara imati samo fizički odnos, ali ako trenutno ne tražiš vezu, ne želimo razgovarati o intimnim stvarima ili ići na večeru. Ako je samo seks, onda je samo seks.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...