Budi sretna

O ženama

Autor:  | 

Žene su moja omiljena bića na zemlji. To uključuje i neke životinje. Želim profesionalno živjeti u sestrinstvu punom žena, stvoriti doživotne prijateljice kojima ću ići na vjenčanja ili na putovanja bilo gdje samo da putujemo.
Želim živjeti sa ženama koje nemaju djecu ni muževe, koje žive zajedno sretno i mirno, bez stresa. Želim da sve imaju dugu kosu, nose cvijeće u kosi i piju vino.
Želim da sjedimo u koloni i masiramo se, smijuljimo se i ležimo na udobnim jastucima. Želim da posvojimo mačke i pse i volimo ih. Želim da zajedno kuhamo, čistimo i pričamo jedno drugom priče. Želim da imamo vrt. Želim da budemo tu jedno za drugo na sve načine.
Žene su često ljudima nerazumljive — naše zajedničko vrijeme to može iscijeliti.
Žene su takve da puno toga čuvaju u sebi, puno raznih tajni. Žene su takve da podmeću leđa. Zbog žena želim s njima provesti stotinu godina kako bih naučio voljeti još bolje, pa onda njih sve voljeti.
Kad razmišljam o ljubavi žena, razmišljam kako je lijepo primati, ići na taj bunar sreće i piti iz njega. Sa ženama mogu biti tko jesam, ne moram ništa činiti. Kad smo sami, naš svijet je nježan poput nas.
Želim živjeti na mjestu sa ženama koje su mi bliske. Želim se svakoga dana osjećati kao da idem na bunar sreće. I ja sam želim biti taj bunar.

Autor: anoniman čitatelj Zdrave i Sretne

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...