Budi sretna

Jednom kada zaželiš doznati zašto sam te ostavila

Autor:  | 

Želiš znati zašto sam otišla? Jer on mi daje nešto što ti nikada ne bi mogao. Kad me dotakne on je nježan, ništa ne ubrzava, želi da se opustim i da uživam.

On mi kaže da sam lijepa čak i kad znam da tako ne izgledam. On me stavlja na prvo mjestu u svom srcu, a to je iskustvo koje mi ti nikada nisi dao.

On nikada nije ostavio modrice na ruci od guranja u stranu. On voli obline na mom tijelu i gleda ih kao i ja, lijepe, jer su moje. I ne govori mi to samo da me utješi. Ne govori mi kako sam debela i da trebam smršaviti. Uz njega se nikada ne osjećam grozno u vezi mog tijela niti mojih osobnosti.

On podržava to tko sam i ono što volim raditi. On nikada nije kritizirao moj rad, već me potiče da dalje pomičem svoje granice i da istražujem svoje misli.
On je dobar prema meni, ljubazan prema meni, što sam od tebe osjetila samo kada tebi to odgovara. Ljubaznost je bila previše tražiti te. On postavlja pitanja o meni i zaista pokazuje interes za moje ambicije.

On me ne budi u 3 ujutro da ga seksualno udovoljim. On me želi najviše kada ja želim osjetiti njega u sebi. Ti si se bojao primiti me za ruku u praznom dućanu, objašnjavajući kako bi te mogla uvući u vezu. Ja nikada ne bih željela odnos s nekim koga treba namamiti u vezu, ni sama ne bih željela biti namamljena.

 
Ne znam zašto sam s tobom bila tako dugo, možda sam tražila pažnju, možda sam vidjela svjetlo u tebi i nadala se kako će zasjati. Čekala sam predugo za to ipak, i to je moja greška. Pogriješila sam što sam ti dozvolila da smatraš kako takvo ponašanje prema meni je prihvatljivo. Pogriješila sam što sam ti dozvolila da iskoristiš moju nježnu prirodu.

 
Dakle, ovo je za tebe, da znaš koliko si zabrljao i koliko ću ti nedostajati. Koliko će ti nedostajati moj glas kojeg si zadnjeg čuo prije nego si utonuo u san. Da znaš koliko će ti nedostajati moje riječi da se osjećaš bolje o samom sebi. Koliko će ti nedostajati moje ruke koje su prolazile kroz tvoju kosu i moje usne koje su nježno dodirivale tvoje ožiljke po tijelu. Ne, nisam drska jer ti ovo govorim, da, jesam sigurna i puna samopouzdanja konačno sada kada sam te napustila. Nemaš pojma koliko sam zahvalna na tome.

Vjeruj, nisi ni svjestan koliko ću ti nedostajati, ali više me nije ni briga za to.

 

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...