Zdravlje

Prehlađeni ste? Imamo brz i zdrav način ozdravljenja

Autor:  | 

Da biste ublažili ili čak zaliječili prehladu i gripu, sve što trebate učiniti je staviti kriške luka u čarapu i prespavati s tim. Ovaj recept dolazi iz kineske medicine, a oni koji su ga probali tvrde da djeluje.

Koliko god djelovalo čudno, postoji i objašnjenje zbog čega je to tako.

Stručnjaci refleksologije kažu da se u stopalima nalazi preko 7000 živčanih završetaka, koji se u kineskoj medicini nazivaju meridijani, a koji imaju veze s različitim dijelovima tijela.To su izuzetno bitni završeci, koje često zanemarujemo, jer po cijele dane nosimo cipele, pa se ti završetci ne stimuliraju na pravi način.

Upravo zbog toga stručnjaci preporučuju da što češće hodate bosi jer tako stimulirate meridijane na stopalima.

Snažna svojstva pročišćavanja sadrže luk i češnjak. Oni mogu pročistiti zrak i tijelo, bilo da se nanose površinski ili konzumiraju. Imaju izvanrednu sposobnost ubijanja bakterija i mikroba. Fosforna kiselina (spoj u luku koji uzrokuje suze kada ga režete) ulazi u krvotok i potiče pročišćavanje krvi.

Organski luk je najzdraviji u ovu svrhu.

Koristite organski luk, jer ne sadrži pesticide i druge kemikalije koje definitivno ne želite na svojim stopalima i koje će čitavu noć ulaziti u krvotok.

Kada ste naslagali luk na stopala stavite čarape, legnite i naspavajte se.

Dok spavate, počet će djelovati ljekovita moć luka. Prodirat će kroz vašu kožu, pročistiti krv, uništiti bakterije i mikrobe, a istovremeno apsorbirati toksine.

Luk će također pročistiti zrak u vašem domu. Narežite luk i ostavite ga u prostoriji cijelu noć. Odličan, a prirodan način zaštite od infekcija.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...