Budi sretna

Neka i na tvojoj ruci zablista jedna od najpopularnijih hrvatskih narukvica

Autor:  | 

Drage naše, i ovaj put Zdrava i Sretna ima priliku pokloniti nešto zaista posebno.

U suradnji s dizajnericom Paulinom Bahovec, popularnog nakita Harmonie dizajn, osvoji ovu predivnu narukvicu.

Harmonie dizajn

Inspirirana djelićem bogate hrvatske kulturne baštine dizajnerica Paulina Bahovec i brand Harmonie donose vam višestoljetnu tradiciju izrade čipke grada Paga u modernom dizajnu. U suradnji sa zlatarnom Lapidarium osmislila je kolekciju suvremenog nakita od srebra i zlata u prepoznatljivom i jedinstvenom obliku Paške čipke.

ogrlice velika

“Želja mi je bila napraviti jednostavan i elegantan nakit koji bi pristajao svakoj osobi. Tanke ogrlice i narukvice za svaki dan bila je početna ideja, a onda smo napravili naušnice i prsten. Narukvice na koncu posebno su zanimljive jer su kombinacija elegancije i casual stila, dolaze u svim bojama, a vole ih nositi mlađe osobe” – navela je dizajnerica.

torbica

Osim nakita Paulina izrađuje i odjevne predmete te modne dodatke s printom čipke. Majice, tunike, haljine i torbe izrađene od pamuka krojene su i šivane u Hrvatskoj. Najvažnije mi je bilo da je odjeća udobna što je podrazumijevalo prirodne materijale. To je prvo što odaberem kod izrade odjeće, a tek onda krojeve i detalje na njoj. Prva kolekcija imala je print čipke, a druga koncem ušivenu čipku. Sada su u pripremi ljetne haljine u modernim bojama ove sezone poput ružičaste.

prsten i narukvica

Kako joj je Paška čipka vječna inspiracija, a voli spoj tradicije i suvremenog, u budućnosti želi dizajnirati interijere na tu temu. Za sada je već napravila ukrasne jastučnice za spavaće sobe, dnevne boravke i terase, a ukrasila je i zagrebačku galeriju Crafter’s Lav smještenu uz Kamenita vrata. Priprema izradu podmetača za čaše i ukrasnih lampi od suvremenih materijala poput pleksiglasa s printom čipke, te moderne ukrase za zid. Ljepotu i sofisticiran izgled Paške čipke želi unijeti u svakodnevni moderni život.

posteljina nova

Da bi i na tvojoj ruci zablistala Harmonie narukvica, sve što trebaš učiniti je: 1. Podijeliti ovaj tekst (share) na svojoj Facebook stranici i 2. poslati nam mail na zdravaisretna@zdravaisretna.hr sa naslovom “Želim ovu predivnu nrukvicu”, a u mailu napiši svoje ime i prezime.

Nakon 7 dana mi ćemo isprintati sve mailove, staviti ih u kutiju, promiješati i izvući najsretniju damu koja će osvojiti narukvicu.

Više o Harmonie dizajnu pogledan na https://www.facebook.com/Harmonie-dizajn-536786736525705/

Prodajna mjesta su suvenir galerije hotela Sheraton i Westin. Kneza Borne 2, i Izidora Kršnjavoga 1, Zagreb

 

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...