Budi sretna

Ne znam koliko se još mogu suzdržavati da ti ne pošaljem poruku

Autor:  | 

Želim razgovarati s tobom, ali odbijam biti jedina koja se trudi. Ne želim ti više davati moć nad sobom.

Zato sam sama sebi zabranila neke stvari. Ne smijem ti poslati poruku. Ne smijem provjeravati tvoje profile na društvenim mrežama. Ne smijem čitati naše stare razgovore ili zamisliti što bi se dogodilo da se sretnemo.

Ali ja kršim vlastita pravila.

Jasno mi je da sam te već trebala preboljeti, ali ne mogu te nikako ostaviti u prošlosti. I dalje te želim u budućnosti.

Sanjam o tebi u dugim noćima i dnevnim vožnjama autom. Uvijek si mi na umu.

Iskreno, ne znam koliko se još mogu suzdržavati da ti ne pošaljem poruku. Želim znati što radiš. Želim znati što si radio i s kim se družiš.

Najviše od svega želim da se sjetiš da postojim. Želim da vidiš moje ime na zaslonu svog mobitela. Želim da doživiš naše uspomene. Želim da ti nedostajem.

Ali očito ti ne nedostajem. Inače bi se javio. Zaboravio si kako nam je bilo zabavno. Ili ja možda preuveličavam prošlost. Možda ti se nikada nisam sviđala kao što si se ti meni.

Kako god bilo, znam da je samo pitanje vremena kad ću puknuti i javiti ti se. Prestati se ponašati kao stranac.

Naravno, ne znam što ću postići s tim da ti pošaljem poruku. Poruka neće ništa promijeniti. Neće ti magično postati stalo do mene. Znam to. Vjerojatno ti nikad ni nije bilo stalo.

Zato si stalno govorim. Čekaj još koji dan. Tjedan. Čekaj bar do njegovog rođendana. Čekaj dok čekanje prestane biti bolno- ali nikada ne prestaje.

Uvijek se pitam koje fotografije si vidio kad si provjeravao društvene mreže. Pitam se jesi li taj dan želio razgovarati sa mnom, ali odustao. Pitam se kaješ li se što si me pustio ili misliš da je to bio pravi potez.

Pitam se što misliš o meni i misliš li uopće išta.

Teško mi je spriječiti samu sebe da ti pošaljem poruku, ali ludo mi nedostaješ. Ipak, trudim se svim silama da to nikada ne saznaš.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...