Budi sretna

Pozitivne afiracije

Autor:  | 

Započni svoj dan pozitivnim rečenicama, zahvalnošću. Ujutro čim otvoriš oči zahvali se na još jednom danu koji će ti donijeti pregršt novih iskustava, novih situacija, novih saznanja, novih lica. Svaki dan je blagoslov. 

Ako nisi jutarnji tip, budiš se mrzovoljna ili se nisi dovoljno naspavala, ili su te muž, djeca, partner probudili, pričekaj koji trenutak, nemoj naglo reagirati. Nasmiješ se i vidjet ćeš kako ćeš se bolje osjećati. One će ti poslužiti da se osjećaš bolje i ako ti se dogodi neka situacija tijekom dana koja te rastužila.

Pripremili smo ti afirmacije koje možeš slušati i izgovarati dok si još u krevetu, dok kuhaš kavu ili si na putu za posao. Afirmacije su nešto što si ti sama sebi govorila godinama ili ti je netko drugi govorio i one su postale tvoja životna uvjerenja. Ako ti ne koriste ta uvjerenja, pokušaj zamijeniti te stare afirmacije novima.

I ako si daš vremena, izgovaraj ih 3 dana, osjetit ćeš promjenu. Probaj ionako nemaš što izgubiti, probaj. Jer tvoje nove pozitivne  afirmacije postat će tvoj sretan život. Za promjenu  života na bolje trebat će ti vremena , zato si daj zadatak da ćeš se potruditi za sebe, i vjeruj u bolju sebe u sretniju sebe i ne odustaj.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...