Budi sretna

Sve što sam zaboravila zahvaliti svojim najboljim prijateljicama

Autor:  | 

Hvala vam što me volite i kad ja sebe samu nisam mogla voljetii, kad sam mrzila ono tko sam i tko sam postala.

Hvala vam što me volite bez obzira na način na koji sebe vidim, jer me na taj isti način vi nikada niste gledale. Hvala vam što ste slušale moje jadikovke kada sam bila na dnu dna.

Hvala što ste me uvijek uključivale u sve i učinile sve da se osjećam da  tu pripadam. Hvala vam za uživanje u mojem društvu i što mene cijenite.

Hvala vam što me volite i kada sam tužna ili ljuta ili uzrujana. I onda kad pokušavam biti sretna oko vas, ali dobra stvar o najboljim prijateljicama i je da se ne moram pretvarati, i ne moram prikrivati da sam dobro kada nisam, jer vi ste osjetile kako sam.
Hvala vam što ste uvijek bile tu kada sam plakala, hvala što ste uvijek znale reći prave riječi da me podignete kada me snađu loši dani i kada mi treba malo usmjerenja.

Hvala vam što me volite i kada se zabavljamo. Hvala vam što se dignete zbog mene na plesni podij i kada vam se ne da plesati. Hvala vam što dijelite loše odluke sa mnom, jer te se priče uvijek kasnije isplate. Hvala vam što zajedno možemo provesti cijeli dan kada smo mamurne i na kauču ne radimo ništa samo se smijemo.
Hvala vam što ćete uvijek biti dio mojih najboljih sjećanja.

Hvala vam što ste uvijek bile tu i kada smo odvojene. Hvala što ste me uvijek zvale i pitale kako sam. Hvala što ste me uvijek voljele isto kad se vratim kući, čak i ako na neko vrijeme izgubimo kontakt.
Hvala vam što ste tu, jer takve je prijateljice teško naći, hvala što sam ja dio vašeg života.

Hvala vam što me volite i onda kada učinim nešto glupo. Hvala što me volite i kada potpuno osramotim sebe i vas. Hvala vam što me volite kada se izgubim s nekim bezveznim tipom. Hvala što uvijek nađete vremena za mene i pokušavate me razumjeti.

Hvala što me podržavate i uvijek mi govorite da mogu ostvariti sve svoje snove. Hvala vam što ste bile iskrene prema meni, čak i kada nisam htjela slušati. Hvala što me uvijek pogurate kad zapnem, u pravi smjer čak i ako to znači da ne možete ići sa mnom.

Hvala što ste mi uvijek iskreno rekle ako mi nešto ne stoji da se presvučem. Hvala vam što ste uvijek spremne otići sa mnom na sladoled i kad je kasno navečer. I što uvijek dopuštate da budem ono tko jesam i što me ne pokušavate mijenjati.

Hvala vam što ste vi to tko jeste, jer da nema vas, ni ja ne bi bila ovo tko sam danas.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...