Budi sretna

Moji seksualni snovi

Autor:  | 

Budim se svako jutro znojna. U prvih nekoliko minuta, i dalje zadržim oči zaklopljenima i samo dišem, kunem se da mogu osjetiti vrhove prstiju na mojoj koži.

Tako se dogodilo i jedne subota, kao po postavljenom alarmu, budila sam se svaka dva sata, svojim sam rukama puzala po cijelom tijelu, a dah se ubrzavao u 2, 4 i u 6 ujutro. Ponekad kao u javi više nisam sigurna jesam li sama u krevetu, je li neka osoba pokraj mene ili su to sve zamišljeni likovi u mojoj glavi i u mom krevetu. Sve što zasigurno znam, je da se budim svako jutro s pulsom koji leprša i s malim zrncima znoja koji se slijevaju po mom vratu.

Pretražila sam na Googleu stvari kao što su: „Što seksualni snovi znače” i „Jesam li u ljubavi sa svojim direktorom, jer on je u mojim snovima i zadihan poput mene?” Ali, mislim da ne postoji mnogo zaliha u sanjaricama koje mi mogu pomoći u ovom.
Sve što mogu je samo opisati način na koji se osjećam: snažna energija, nemirni osjećaj, strast, napunjena divljinom, i osjećam da ću za dvije sekunde skočiti iz vlastite kože.

Kako se proljeće probudilo, i ja se osjećam budnija. I nešto u tome ima, jer ovo budna znači da žudim za nekim tko će biti budan sa mnom. Jer kako su dani postali duži, a temperature u porastu, osjećam se više živom.

U meni vatra tinja.

I tako bez iznimke, svake noći, postoji neka vrsta svraba koju moja koža snažno osjeća i trebam se počeškati.

Prvo je to bio direktor čijih se usana nisam mogla zadovoljiti. Nadalje, jedan prijatelj koji je imao takav glas kojeg bi mogla slušati satima. Zatim, bivši za kojeg sam se pretvarala da sam ga u potpunosti zaboravila. Onda muškarac za kojeg sam prilično sigurna da sam ga vidjela na YouTubeu. Pa frajer iz parfumerije kojeg nikad do tada nisam vidjela, ali sam kupila maskaru zbog njega i eto ga sada u mojim snovima. O Bože, što mi se događa?

Ponekad sebe uspoređujem kada sam imala 27/28 i o tome koliko sam se smirila od tih dana. Ali onda, bez iznimke, travanj dođe, godišnja doba počinju naslućivati ljeto, i ja se kao po svjetskom računanju ponovno budim.

Umjesto da spavam, ja se budim sa suncem. Umjesto da želim biti sama, ja žudim za pozornošću. Umjesto da sanjam o poslu, ja sanjam usne koje nisam okusila i ruke za koje smatram nedodirljivima.

Dakle, kada me dotaknu snažne muške ruke, kako me ruše na krevet, kako prolaze preko mojih grudi i kako se dah spušta do mojih bedara, ja se prepustim.
Mislim, na neki način ga pozdravljam.
Jer bilo da je to zbog proljeća ili zbog seksualnih snova, ja se budim znojna.
I nešto u tome me podsjeti zašto živim.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...