Budi sretna

13 žena javno govore o dijelovima svog tijela koje ih čine nesigurnima u sebe

Autor:  | 

Ako i ti ne voliš neki dio svog tijela, evo dokaza da nisi sama

♥ “Znam da ne bih ni trebala biti nesigurna zbog ovoga, ali jesam – mrzim svoje strije i pokušala sam učiniti gotovo sve da ih se riješim, da nestanu, ali one i dalje vise oko mene. Ne mogu si pomoći, ali mislim da bih bila sretnija  bez njih. ”

♥”Mrzim svoje bradavice. Čak ne želim skinuti grudnjak tijekom seksa, osim ako mi se dečko jako sviđa. Jer su to toliko velike i da me čine potpuno nesigurnom u sebe, da već imam scenarij u glavi kako će dečko s kojim se viđam prvom prilikom ispričati svojim prijateljima da ima curu koja ima najveće bradavice koje je ikada vidio. ”

♥”Imam pomaknut nožni prst, četvrti nožni prst na lijevoj nozi nije tamo gdje bi trebao biti. Podignut je i malo veći i sjedi na mojem trećem prstu. Mrzim taj prst i uvijek sam ga mrzila, po ljeti čak i ne nosim japanke, jer imam osjećaj da svi vide moj “mutantni” nožni prst. ”

♥”Moja glupa bedra! Mrzim koliko su velika, ista su ma koliko se trudila s odjećom ih prikriti. Izgledam kao da se sva moja težina nalazi u bedrima. ”

♥”Ja zapravo mrzim nosi bikini – ljeto je vrijeme kada se osjećam najviše nesigurno. Pokušavam izbjeći plaže i bikinije pod svaku cijenu, jer se osjećam neugodno i loše općenito.”

♥”Moj me celulit tjera na plakanje svakodnevno. Uvijek ga vidim na slikama i kad nosim kratke hlače, zato ih se se trudim izbjegavati. Užasno mi je neugodno i ne mogu se opustiti.”

♥”Bože, mrzim svoj trbuh! Izgubila sam 20 kilograma i sada mi je ostala viseća koža koju ni odjećom nikako ne mogu sakriti. Iako sam jako ponosna na sebe što sam skinula toliko kilograma, no i dalje sam jako iskompleksirana zbog tog viška kože na trbuhu.“

♥”Ovo je možda nekome čudno, ali mrzim svoje prste i ruke. Ogromni su, doslovno imam muškaraste ruke, a prsti su mi tako bucmasti da jedini prsten koji mogu ikada nositi je muška veličina.“

♥”Moja stražnjica je toliko ravna kao da me netko tavom udario svom snagom i ostala je tako. Pokušavam se samo smijati kada čujem komentare, ali dopru do mene i to me boli. Sve vježbe za podizanje stražnjice sam isprobala, ali moja se ne miče.”

♥”Ne volim svoje ruke, jer me čine jako nesigurnom u sebe. Uvijek na ulici primijetim žene lijepih oblikovanih ruku. Ne nosim kratke rukave, jer su moje  jako bucmaste. Pokušavam ih utegnuti i dajem sve od sebe, nadam se da ću jednom uspjeti.”

♥”Imam izbačene zube. Dok ih ne riješim nekim čudom, do tada ću izgledati ko konj.”

♥”Najnesigurnija sam tijekom seksa. Imam dečka nekoliko godina, ali i dalje se ne mogu opustiti. Imam osjećaj da sam ogromna, da su mi grudi premale, a guza ogromna i vjerojatno imam dvostruku bradu. Cijelo vrijeme tijekom seksa ne mogu uživati, jer sam previše usredotočena na to da ne izgledam atraktivno. ”

♥”Moje vaginalne usne su jako velike i jako sam zbog toga nesretna. Stoga ne želim imati odnose s nikim dok zaista ne upoznam osobu kojoj ću moći vjerovati i pokazati svoju nesigurnost u sebe.“

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...