Zdravlje

Isprobajte dijagnostičku medicinu budućnosti na predavanju vodećeg američkog stručnjaka u Rijeci 26. svibnja

Autor:  | 

Vodeći američki stručnjak u području biorezonantne medicine gospodin Ulysses Sheretov gostuje na Sveučilištu Rijeka gdje će 26. svibnja 2017. s početkom u 14:15 sati održati predavanje pod nazivom “Svjetlo, zvuk i medicina budućnosti”.

Osnivač kompanije Biostar Technology International usavršio je uređaj Biostar-NLS 3D koji koristi elektromagnetske valove i detektira razne frekvencije ljudskog tijela te brzo i bezbolno, na biofizičkoj razini, utvrđuje uzroke poremećaja u organizmu.

11

Kako biste osobno isprobali ovu tehnologiju budućnosti o kojoj će g. Sheretov govoriti na predavanju  na Sveučilištu Rijeka nije potrebno putovati ‘preko bare’ u Ameriku jer liječenje frekvencijama postoji i u Hrvatskoj.

Naime, tvrtka PlasmaSaal d.o.o. iz Zagreba (www.plazmasaal.hr) već niz godina uspješno se bavi liječenjem frekvencijama. Plasmasaal okuplja međunarodni tim holistički certificiranih zdravstvenih praktičara sa širokim rasponom znanja i stručnosti. Usluge koje nude su frekvencijska dijagnostika i frekvencijska terapija.

Putem frekvencijske dijagnostike moguće je vidjeti energetsko stanje svih organa – jesu li na optimalnoj energetskoj razini ili ne te što je uzrok ukoliko nisu. Također, dijagnostika otkriva prisutnost patogenih mikroorganizama u organizmu (bakterija, virusa, gljivica i parazita) i detektira disbiozu u tijelu (poremećaj ravnoteže bakterijske flore).

22

Frekvencijska terapija obnavlja oslabljeni imunološki sustav koji se ne može boriti protiv bakterija, gljivica, virusa i parazita, a često se koristi i u suzbijanju raka. Frekvencijska terapija posvećena je pomaganju ljudima da obnove svoje zdravlje i spriječe nepotrebna oštećenja uz korištenje najnaprednije tehnologije današnjice.

Dođite na predavanje Ulysses Sheretova i saznajte sve o novoj tehnologiji u medicini te otkrijte potencijale biofizikalne metode prirodnog liječenja s inovativnim pristupom u dijagnosticiranju i terapiji. Vidimo se u Rijeci!

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...